duminică, 10 aprilie 2011









Cei doi fratiori Maria si Cosmin ne-au cantat astazi, despre viata la tara ,Georgiana ne-a spus ce este cel mai sfant pe lume , Raluca Petre ne povestit cum putem deveni nemuritori,Aida  ne-a sfatuit sa fim intodeauna bine dispus si sa nu uitam sa zambim .
Iar Ioana ,Anisia si Medeea, ne-au interpretat o melodie foarte frumoasa,costumatile au fost pe masura dansului pe care l-au prezentat micutele.
Cristina si Andreea Antonescu ne-a povestit despre minunatiile pe care le-au vazut la Jibou .
Daria o fetita  foarte draguta s-a aflat pentru a doua oara, in platoul "Columna Tv",Alexandra este si a o colega mai noua,Mirela , Raluca,Elena,Cosmin ,Medeea,Ioana ,Corina si Iuliana ne-au oferit cate  o poezie.
Bianca Cirstea , a fost astazi alturi de noi . Andreea Antonescu ne-a cantat despre  desenele animate .Cristian Alungulesei, fiul lui Ioan Alungulesei, a fost astazi prezent la "Coumna Tv "unde a cantat o melodie si ia spus tatalui sau un sincer "LA MULTI ANI" pentru ca ieri, 09 aprilie a implinit o frumoasa varsta de 51 de ani,Ii dorim multa sanatate si sa aiba parte numai de bucuri!!
Laura, ne-a povestit ca este bine sa mai trecem din cand in cand pe la casuta de la tara, Bianca a cantat "Dor ,dor",Denisa,"De la primarie-n sus",Cristina Ilie a cantat doua melodii"Dorule caine turbat" si "Omul de ce-mbatraneste"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu